Gratis verzending vanaf €50,-

Voor 16:00 besteld morgen in huis

Veilig online betalen met iDeal

Bezoek de showroom

Belettering & Gravering

Bobi

Wanneer u een lasergravering wil ontwerpen voor een Bobi brievenbus dan kunt u dat doen via deze tool.

Lasergravering op RVS

Een lasergravering op een RVS product heeft altijd een mat zwarte kleur. Alle lettertypen en tekens zijn mogelijk. Logo's zijn ook mogelijk maar moeten appart bekeken worden i.v.m. eventuele kleuren of tintverschillen in het logo. Lasergraveringen zijn alleen mogelijk op vlakke ondergronden. Een gebogen product kan niet gegraveerd worden. Kwalitatief gaat er niets boven een lasergravering: Hij slijt niet, verkleurt niet, uw gravering gaat altijd net zo lang mee als uw product.
Zie hieronder wat voorbeelden van lasergraveringen die wij eerder hebben gemaakt op RVS producten.

Gravering op RVS inwerpklep
8530.jpg

Gravering van een logo
8529.jpg

Graveringen op natuursteen

Wanneer een gravering uitgevoerd wordt op natuursteen, dan is de kleur van de gravering wat lichter dan het omringende steen. Een standaard gravering is 1 à 2 millimeter diep, op wens kan er ook een diepere gravering worden aangebracht. De wat dikkere lettertypen zijn helaas niet mogelijk bij een gravering in natuursteen.
Desgewenst kan een gravering op natuursteen worden ingelakt. Verschillende kleuren zijn mogelijk.

Zie hieronder wat natuursteen graveringen die wij eerder hebben gemaakt.

Gravering in natuursteen
8531.jpg

Lasergravering in combinatie met gelakte producten

Gelakte producten kunnen niet gegraveerd worden. In dit geval is het mogelijk om een RVS plaat op uw gelakte product aan te brengen. Deze plaat wordt met dubbelzijdige tape vastgezet op het product. De tape is zeer hoogwaardig en laat zeker niet gemakkelijk los. Over het algemeen zorgt deze techniek voor schitterende contrastverschillen, zoals u hieronder bij de voorbeelden kunt zien.

Belettering

Voor alle metalen producten, gelakt of RVS, kunnen wij belettering leveren. Wij snijden uit een brede rol vinyl ( sticker ) van buitenkwaliteit uw gewenste belettering. Onze software is beperkt tot het snijden van karakters zoals letters en cijfers. Helaas kunnen wij u niet aanbieden om logo's en dergelijke uit te snijden.
Wanneer u belettering voor uw brievenbus wenst dan hoeft dit niet veel of vaak zelfs niets te kosten, dit is afhankelijk van uw wensen.
Stuurt u bij voorkeur een e-mail met de gewenste tekst of het gewenste nummer of een combinatie hiervan. Vermeld u daarbij ook in welke kleur en bij welk product u dit wilt bestellen, wij laten dan spoedig van ons horen.
Beschikbare kleuren: zwart - wit - zilvergrijs - goud - helderrood.
Meest gebruikte lettertypes: Arial Bold of Narrow - Times New Roman Bold of Narrow - Verdana. Overige lettertypes onder voorbehoud op aanvraag.

Meer voorbeelden van belettering en lasergraveringen

Gratis verzending vanaf €50,-

Voor 16:00 besteld morgen in huis

Veilig online betalen met iDeal

Bezoek de showroom