Gratis verzending vanaf €50,-

Voor 16:00 besteld morgen in huis

Veilig online betalen met iDeal

Bezoek de showroom

Montageservice

Sinds 2005 monteerden wij vele honderden brievenbus constructies bij onze klanten in Nederland en België en zijn we hierin zeer ervaren geworden. Foto's van door ons gemonteerde brievenbusconstructies vindt u bij de pagina's van de betreffende brievenbusconstructies.

Wij hanteren 1 vast tarief wat vooraf afgesproken wordt, vrijwel altijd is dit ons standaard tarief van 98,- exclusief btw.
Dit is inclusief alle benodigde materialen die nodig zijn voor de montage van de brievenbusconstructie, dus ook het beton wat bij vrijstaande constructies nodig is. Wij rekenen dus geen voorrijd kosten, geen uurloon, geen extra kosten waarvoor dan ook. Voor onze Belgische klanten, het BTW tarief is 21%, wij hanteren hiervoor geen 6% tarief. Het 0% tarief is voor zakelijke Belgische klanten met een geldig BTW nummer uiteraard wel van toepassing.

Wij dienen onze bestelbus in de directe nabijheid te kunnen parkeren zodat wij bij onze gereedschappen kunnen, meld het vooraf als het om een moeilijk bereikbare locatie ( opengebroken weg, afgelegen, nieuwe straat ) gaat zodat we hierop kunnen anticiperen.
Al onze gereedschappen werken op accu's en water om met beton te mengen nemen we zelf mee.
We nemen uiteraard zelf de brievenbusconstructie mee, deze komt niet met apart transport.

De volgende soorten brievenbus constructies kunnen door ons worden gemonteerd:

13112.jpg

Opbouw brievenbusconstructie, montage tegen een muur of andere dragende ondergrond.
We gaan hierbij standaard uit van een stenen muur, is de ondergrond anders meld dit dan aub vooraf.
We boren minimaal 2 gaten van 10mm om de bovenzijde aan de muur te verankeren en 2 gaten van 8mm voor de onderzijde. Bij grote constructies worden meerdere bevestigingspunten gemaakt.
Let onder andere hierop bij het bepalen van een goede plek en uitvoering:

  • voor binnentoepassing kunnen we het uitstekende deel van het dakpaneel achterwege laten, dit is alleen nodig tegen regenval. Meld dit aub bij uw aanvraag.
  • is de beschikbare ruimte groot genoeg voor de montage van de brievenbusconstructie?
  • is de ondergrond vlak of zit er een sierstrip, verhoging of andere oneffenheid? Wij nemen indien vooraf gemeld opvulmaterialen mee.
  • kunnen nabije deuren nog open en dicht?
  • wordt de doorgang niet te smal? Er zijn namelijk ook ondiepe brievenbusconstructies leverbaar.

Na de montage wordt uw brievenbusconstructie opgepoetst en is deze gebruiksklaar.

Vrijstaande brievenbusconstructie, montage in de grond of op een verharde ondergrond. Let op de verschillen!

13102.jpg

Vrijstaande brievenbuconstructie, montage op een verharde ondergrond met statieven uitgevoerd met voetplaat/ flens of als gesloten zuil uitgevoerd.
De verharde ondergrond is vlak en er dienen 4 gaten per statief geboord te kunnen worden van zo'n 7cm diep. De gesloten zuil kan op diverse manieren bevestigt worden.
Let onder andere hierop bij het bepalen van een goede plek:

  • ligt er leidingwerk wat geraakt kan worden bij het boren.

Let op! Bij montage op een natuurstenen ondergrond zijn wij niet aansprakelijk voor breuk in het natuursteen, er zijn alternatieven voor boren maar meld het expliciet bij in uw offerteaanvraag zodat we met het juiste materiaal bij u aankomen.
Na de montage wordt uw brievenbusconstructie opgepoetst en is deze gebruiksklaar.

13116.jpg

Kozijn brievenbusconstructie, montage van 1 frontpaneel met daarin meerdere inwerp briefkleppen verwerkt met erachter een doorwerp brievenbusconstructie.
Tussen kozijnbalken geklemd tussen glaslatten of in een klikprofiel kozijn met opvulstukken. Ook opbouw mogelijk tegen de kozijnbalken aan.
Let onder andere hierop bij het bepalen van een goede plek en indeling van het frontpaneel:

  • kunnen nabije deuren nog geopend worden als er 38cm diepe doorwerp postkasten achter het frontpaneel uitsteken.
  • als er een (video) intercomsysteem toegepast gaat worden in de kozijn brievenbusconstructie dient dat op een hoogte van zo'n 165cm te komen.
  • bij het opgeven van de afmetingen van het frontpaneel dient u ook het deel van het frontpaneel door te geven dat zich achter de glaslatten of in het kozijn bevindt en niet zichtbaar is.

Na de montage wordt uw brievenbusconstructie opgepoetst en is deze gebruiksklaar.

U kunt helaas niet alle brievenbusconstructies door ons laten monteren, dit zijn inbouwconstructies in een nieuwe muur of hekwerk.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Gratis verzending vanaf €50,-

Voor 16:00 besteld morgen in huis

Veilig online betalen met iDeal

Bezoek de showroom